Konståkningsskridskor 

Tänk på att det finns inga dåliga skridskor utan vi har bara olika fötter och olika förutsättningar. Smal häl, rund häl hög vrist låg vrist allt detta påverkar skridskovalet och där kommer vi in i bilden. Tänk att lägga den tiden på att träna konståkning och ha fel förutsättning på fötterna. Det är inget bra alternativ enligt oss. Vi arbetar som ortopedtekniker och laserterapeuter och får in många dåliga fötter pga skridskovalen. Låt oss hjälpa dig med en professionell utprovning så både du och dina fötter trivs med skridskorna!

Störst kompetens i Sverige vad det gäller skridskor

För oss är det självklart att kunde ska vara nöjd, idag så har vi störst kompetens i Sverige vad det gäller skridskor, skenor slipning och montering. Är vi det minsta tveksamma till någonting vad det gäller fotställningar, skador mm så har vi kontakt med ortopedtekniker och sjukgymnaster.

Garanti & trygghet för dig som kund

Ibland så är viljan att bära en viss  modell på skridskor större än känslan och vad som är rätt och där är det även svårt för oss som säljer skridskorna att få åkaren att förstå att det kanske inte är rätt, men där kommer våran garanti in att man får byta  modell mot en viss kostnad. Hos oss får du som konståkare prova olika märken och modeller. Är du inte nöjd efter 6 veckor får du byta modell mot en viss kostnad.