Konståkningsskridskor

För dig som vill åka konståkning erbjuder vi kvalitativa konståkningsskridskor både till barn och vuxna. Vi arbetar med konceptet ”rätt skridsko på rätt fot”. Därför är vi den enda butiken i Sverige som har ett brett utbud på märken. Vi vill kunna erbjuda en noggrann utprovning där du skall kunna jämföra modellerna för att hitta rätt sko för dina fötter. När du provar skridskor hos oss så tittar vi alltid på fotställningen innan vi rekommenderar en modell. Det handlar om hela fotstrukturen och inte bara längd och bredd. Konståkning är en sport med väldigt hög belastning på kroppen, därför behöver många konståkare som kommer hit ha inlägg för att avlasta kroppen och för att motverka skador. Vi som ortopedtekniker kollar därför även hur du som åkare belastar kroppen för att få så bra förutsättning som möjligt till att utvecklas som konståkare. Låt oss på MP Skating i Stenungsund hjälpa dig med dina konståkningsskridskor!

Gedigen erfarenhet av skridskor

Vi har störst lager i Sverige idag vad det gäller skridskor och skenor. Dessutom formar, arbetar och värmer vi skridskor. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd, och vi har därför alltid arbetat efter 100 % nöjd kundgaranti.

Konståkningsskridskor för alla nivåer

En förutsättning för att hålla intresset vid liv är riktig utrustning som ger dig rätt förutsättningar. Oavsett vilken nivå du tränar eller tävlar på har vi ett flertal märken som vi varmt kan rekommendera. Som återförsäljare av Edea, Graf, Wifa och Risport hittar du alltifrån nybörjarmodeller till de mest avancerade konståkningsskridskorna på marknaden. Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning och professionell utprovning av skridskor.

 

 

Mini Cart 0

Your cart is empty.