Slitstarka skridskor från Graf

Graf är ett slitstarkt märke med levande material och kommer ursprungligen ifrån Schweiz. Märket är anpassat för såväl nybörjare som för avancerade åkare på elitnivå. En skridsko från Graf blir bara skönare och bättre ju mer du åker med den. Perfekt för dig som som åker mycket och vill ha extra tåliga skridskor som håller många år framöver.

Populärt märke av hög kvalité

Graf är ett mycket populärt märke världen över. Det finns två olika standard breddar, medium och large, men det finns även small för dig med extra smala fötter. Graf arbetar även med att tillverka skridskorna helt efter varje unik fot vilket är perfekt för dig som har stora halluxar eller liknande. Skridskorna är tillverkade utav läder och clarino vilket gör att de formar sig efter foten. Undersulan är tillverkad utav lättviktsmaterialet kevlar för att få ner vikten på skon och underlätta eventuella hopp.

Fokus på bra hälgrepp

Graf har olika hälgrepp beroende på modell, därför tittar vi alltid på åkarens hälar för att kunna rekommendera rätt modell utefter åkarens behov. Det viktigaste är att sitta fast i hälgreppet så du inte glappar i skon när du böjer på benen. Därför arbetar Graf med hårdheten genom hela skon med flera lager material och inte bara på sidorna vilket gör att en hårdare modell kräver mer kraft för att kunna gå ner i knäna. Tack vare skinnmaterialet är skaftet följsamt och bekvämt när du böjer på benen.

Kontakta oss för professionell utprovning

Skridskorna från Graf värmer vi alltid i en specialugn för att forma efter åkarens fot. Det finns ytterligare möjlighet för utformning genom lästning om du får tryck någonstans. Välkommen att kontakta oss för professionell utprovning eller om du behöver justera dina befintliga skridskor. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

COMPETITION

Edmonton

Graf Windsor skridsko

Windsor

Graf Galaxy skridsko

Galaxy

INTERMEDIATE

F4000

Richmond

Prestige

ENTRY LEVEL

Ace

Bolero Crystal

Mini Cart 0

Your cart is empty.