Italienska märket Edea

Edea är ett slitstarkt och populärt skridskomärke ifrån Italien. Märket är känt för att klara av en hög träningsmängd och är populär bland både nybörjare, erfarna åkare och tävlingsgrupper. Skridskorna finns i olika bredder, B-E där B är det smalaste och E är det bredaste.

Passform och komfort

Alla skridskor skridskor från Edea är generellt breda över vristen och spetsiga fram i tårna. Det gör att de passar allra bäst på fötter som är något smalare. Skridskorna är framtagna med två olika hälgrepp, en som är öppen i hälen och en som är tight i hälen. När vi rekommenderar en modell så tittar vi alltid på hälarna för att se om du har en smal häl eller inte för att kunna utesluta vissa modeller. Det viktigaste vid utprovning är att du sitter fast i hälgreppet och inte glappar när du böjer på benen.

Tillverkade av högsta kvalitet

Skridskorna är tillverkade i syntetiskt material och plast. Edea arbetar med deras hårdheter på sidorna, men tungan är alltid väldigt flexibel vilket gör att även en liten nätt åkare kan ha en hård modell om fotstukturen kräver det. Lutningen på skridskon liknar mer en klacksko vilket gör att du står lite mer på framfoten. Skridskorna formar sig inte efter foten under tiden du använder den. Det går inte heller att värma skridskorna då de är tillverkat helt i plast och därför är det viktigt med en noggrann utprovning.

Kontakta oss för personlig rådgivning

Vi på MP Skating har lång branscherfarenhet och hjälper dig gärna med personlig rådgivning. I vår butik i Stenungsund erbjuder vi professionell utprovning för att du ska hitta skridskon som är anpassad för dig och dina fötter. Välkommen att kontakta oss om du har några som helst frågor eller funderingar kring skridskor från Edea

COMPETITION

Concerto

Ice Fly

Piano

INTERMEDIATE

Chorus

Overture

ENTRY LEVEL

Brio

Motivo

Mini Cart 0

Your cart is empty.