VÄLKOMMEN TILL MP-SKATING

Vi på MP´s jobbar som ortopedtekniker, licensierade laserterapeuter och skridskospecialister. Vi har arbetat med ortopediska fotbäddar sedan 2010, medicinsk laser sedan 2013 och skridskor sedan 1999.

MP Skating är ett familjeägt företag. Vårat mål är att kunden skall vara 100% nöjd med sitt besök hos oss.

I dagens läge så använder vi oss utav den modernaste scannern på marknaden. Med den kan vi se fötterna i 3D format och då få en exakt avläsning av kundens fötter. Därefter tillverkas fotbäddarna utav ortopedingenjörerna i produktionsenheten som ligger i Nordmaling.

Efter 2 veckor kommer mallarna tillbaka till oss, då slipar vi och anpassar inläggen så att dom passar i skorna, skridskorna m.m.

Licensierade laserterapeuter

Vi är utbildade licensierade laserterapeuter. Det finns 20 stycken i hela Sverige och vi är två utav dom. Med en medicinsk laser behandlar vi akuta-, samt kroniska skador. Lasern påskyndar läkningsprocessen, minskar smärta och inflammationer. Lasern har inga biverkningar.

Majoriteten av världens befolkning har någon gång upplevt smärta någonstans på kroppen och med dessa två pelare kan vi hjälpa dig att förebygga och behandla smärta.

När det kommer till skridskorna så arbetar vi med konceptet ”rätt skridsko på rätt fot”.  Vi är därför enda butiken i Sverige som har ett brett utbud på märken, just för att du skall kunna prova och jämföra modellerna för att hitta rätt sko för dina fötter. När du provar skridskor hos oss så kollar vi alltid på fotställningen innan vi rekommenderar en modell. Konståkning är en sport med väldigt hög belastning på kroppen, därför behöver nästan alla konståkare som kommer hit ha inlägg för att avlasta kroppen och för att motverka skador.

Med dessa tre pelare så utgör vi en helhet för dig som konståkare, för att ge dig rätt förutsättningar.

 

ExKlusivA ERBJUDANDEN

BÄST I SVERIGE PÅ SKRIDSKOR & SKENOR

Vår webbshop är under uppbyggnad. Vänligen kontakta oss för frågor eller beställningar så hjälper vi er gärna.

Mini Cart 0

Your cart is empty.