Skridskor från Wifa

Wifa står för hållbara och underbara skridskohantverk sedan många år tillbaka. I fabriken i Wien tillverkas skridskorna i skinn för hand för att kunna erbjuda unika skridskor i olika längder och bredder. Skinnet är kraftigare på Wifa än många andra skridskor vilket innebär att det krävs lite högre temperatur vid uppvärmningen för att skridskon ska forma sig efter foten. Men när du väl har åkt in skridskor från Wifa sitter skon perfekt som en handske. 

Skräddarsydda skridskor

Tack vare möjligheten till skräddarsydda produkter från Wifa kan du som konståkare få ut en maximal komfort och bekvämlighet för dina fötter. Dessutom går nästan alla modeller från Wifa att värma upp för att optimera komforten. MP Skating är en stolt återförsäljare av Wifas skridskor i Göteborg, vi kan därför erbjuda dig som kund måttanpassade produkter, sydda efter dina behov och önskemål.

Kontakta oss för att boka en tid

Betänk att våra fötter som har 26 stycken små ben, 38 muskler och 56 senor. Dessa ska bära runt på oss människor under en livstid och utöver det träna och belasta fötterna som konståkarna och hockeyspelarna gör. Därför är det viktigt  att ta professionell hjälp för att hitta de skridskor som passar dig och dina fötter. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid för professionell utprovning.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Mini Cart 0

Your cart is empty.